Kaza yapan gençlerin yalanı yatsıya kadar sürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kaza yaptıktan sonra trafik polislerine farklı yerler tarif eden yaralı gençlerin yalanı yatsıdan hemen sonra ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaza yapan gençlerin yalanı yatsıya kadar sürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kaza yaptıktan sonra trafik polislerine farklı yerler tarif eden yaralı gençlerin yalanı yatsıdan hemen sonra ortaya çıktı. İki kişinin yaralandığı kaza, 'Yalancının mumu yatsıya kadar yanar' atasözünü hatırlattı.

Avarlar'dan gelip OSB kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan 23 yaşındaki Özcan Ç. idaresindeki tescilsiz motosiklet, iddiaya göre yanından geçen otomobilin rüzgarından etkilenerek kontrolden çıktı. Motosiklet, yoldan çıkıp Kozluca alt geçidinin çatısına çarptı. Motosikletten düşen genç sürücü ile arkasında bulunan arkadaşı 20 yaşındaki Yusuf Emre M. yaralandı.

Yaralı gençler, olay yerine gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların kendine geldikten sonra ifadesi alındı. Gençler, emniyet ekiplerine ilk önce kazanın Kozluca alt geçidi mevkiinde meydana geldiğini, ardındansa Özdilek alt geçidinde kaza yaptıklarını söyledikleri bildirildi. Verilen ifadelere göre harekete geçen trafik ekipleri, söz konusu yerlerde araştırma yapmalarına rağmen motosiklete ulaşamadı. Bunun üzerine polis acil servise giderek yaralılardan tekrar bilgi aldı. Motosiklet sürücüsü genç, daha fazla dayanamayıp, başka bir arkadaşının motosikleti kaza yerinden alıp götürdüğünü söyledi. Tescilsiz motosiklet daha sonra emniyet ekiplerine teslim edildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber