Okulun asma tavanı çöktü

Fatih İmam Hatip Lisesi'nde bir sınıfın asma tavanı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okulun asma tavanı çöktü

Asma tavanın gece yarısı çökmesi ve o anda içerde öğrencilerin olmaması olası bir faciayı önledi.

İstanbul Fatih'te eğitim veren Fatih İmam Hatip Lisesi'nde facianın eşiğinden dönüldü. Sınıfın asma tavanı gece yarısı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sıraların üzerine çöktü. Asma tavanın gece yarısı çökmesi ve içeride kimsenin olmaması sayesinde herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmazken, olayı duyan aileler büyük panik yaşadı. Velilerden kimisi okula gelip çocuğunu tekrar eve götürürken kimisi de okulun önünde ders saatinin bitmesini bekledi.

Asma tavanları aynı müteahhit firmanın yaptığını belirten aileler, "Tavan gece yarısı çöktü. Ancak sonuçta diğer sınıflarında aynı firma tarafından yapıldığını biliyoruz. Onun için güvenemedik ve çocuklarımızı alıp eve götürdük" dediler.

Sınıfında hasar meydana geldiği için bugün ders göremeyen bir öğrenci ise çok sınıfa girdiğini ve çok korktuğunu söyledi.

Bir öğrenci velisi ise sınıftaki tabloyu cep telefonuyla görüntüledi. Çekilen görüntülerde asma tavanın tamamen koptuğu ve bazı demir parçaların halen tavanda sallandığı görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber