Kayıp kadının cesedi bulundu

Yüzü tanınmayacak haldeydi!..

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Mart 2013 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp kadının cesedi bulundu

ADANA'da, 5 Mart'ta ortadan kaybolan 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Fadime Çam'ın cesedi, buğday ekili tarlada bulundu. Çam'ın yüzünün tanınmayacak halde olduğu ve üzerindeki altın ve parasının alındığı anlaşıldı.

Merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi'ndeki evinden 13 gün önce ayrılan Fadime Çam, iddiaya göre bir daha evine dönmedi. Eşi 49 yaşındaki İshak Çam'ın kayıp dilekçesi üzerine Fadime Çam aranmaya başlandı. Son olarak merkez Çukurova İlçesi Kenan Evren Bulvarı'nda görülen Çam'ın bir daha izine ulaşılamadı. Eşinin bugüne kadar kendisine haber vermeden hiçbir yere gitmediğini ileri süren İshak Çam, kolundaki altın bilezikleri için kaçırılmış olabileceğini iddia etti.

YÜZÜ TANINMAYACAK HALDE

Merkez Çukurova İlçesi Salbaş Mahallesi yakınlarında dün piknik yapan vatandaşlar, Garipler Mezarlığı'na 1.5 kilometre uzaklıktaki bir buğday tarlasında kadın cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, yüzü tanınmayacak halde parçalanmış olan cesedin Fadime Çam'a ait olduğunu belirledi. Çam'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

EŞİ: ALTINLARI ALINMIŞ

Umutla bulunmasını bekledikleri eşinin öldürüldüğü haberini alan İshak Çam, yasa boğuldu. Eşinin kaybolduğu gün üzerinde 500 lira ve toplam 100 gram ağırlığında altın takısı olduğunu belirten Çam, "Cesedi bulunduğunda üzerinde altın ve para yoktu. Muhtemel para ve altınları için öldürülmüş. Tek isteğimiz bunu yapanların biran önce bulunması" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber