Okullarına ismini veren şehitlerini unutmadılar

Sakarya'nın Adapazarı İlçesi Şehit Mustafa Özen İlköğretim Okulu, okullarına ismini veren ve terhisine 14 gün kala Şırnak İli Gabar Dağları mevkiinde bölücü terör örgütü tarafından 14 Eylül 1994 günü şehit edilen Mustafa Özen'i unutmadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okullarına ismini veren şehitlerini unutmadılar

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıldönümü ve "Şehitler Günü" olması nedeniyle okul öğrencileri, aile birliği, mahalle muhtarı ve okul idaresinden oluşan heyet Camili Mahallesindeki evlerinde şehidin ailesini ziyaret ettiler.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette şehidin annesi öğrencilere kendi evlatları gibi sarılarak, "Bugün beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin. Allah vatanımızı, siz evlatlarımızı her türlü düşman şerrinden ve belalardan korusun" diye de dua etti.

Okul Müdürü Erdal Tazıcı da bu önemli günle ilgili olarak, "Milletimizin bağrına hançer saplamak isteyen hainlere canını siper eden evladınızı, aziz şehidimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Şehidimizin hatırası tüm öğrencilerimizin gönüllerindedir. Onların uğruna canlarına feda ettikleri vatanı daha da yüceltmek adına gayretlerimiz sürüyor. Böyle bir vatan evladı yetiştiren siz değerli ailesinin de ellerinden öpüyoruz" dedi.

Ev ziyaretinin ardından okul öğrencileri, öğretmen ve idarecilerinden oluşan başka bir heyet de Şehidimiz Mustafa Özen'in kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Okulda hazırlanan Şehitler Günü anma programında, Çanakkale Şehitlerimiz ile vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimiz de anıldı. Programda kahramanlık destanlarının sahipleri en güzel duygularla ifade edilirken, İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy da rahmetle yadedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber