Erdoğan: Şehidimizin kanını pazarlık sebebi asla yapmayız/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2013 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Biz kimseyle kalkıp da şehidimizin kanını pazarlık sebebi asla yapmayız'' dedi.

Erdoğan, 4. Yargı Paketi'nin, KCK'ya ilişkin davalarla uzaktan yakından ilgisinin olmadığını belirterek, ''Biz pazarlığa yönelik hiçbir maddeyi Parlamentodan çıkaramayız. Bunu bilmenizi isterim'' diye konuştu.

ERGENEKON'DA DÜŞÜNCEM BELLİ

Ergenekon'da İlker Başbuğ'a müebbet talebiyle ilgili yorum yapan Erdoğan, "Benim görüşüm belli, bir yargı süreci var. Anamuhalefet ve yavru muhalefet kadar cesur değilim. Onlar anayasayı rahat çiğniyor. Bu konuda ne söylediysem aynı düşüncenin arkasındayım" dedi.

SURİYE'NİN İDDİASI YALAN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Türkiye bugüne kadar hiçbir zaman kimyasal silah kullanmak gibi bir durumun içerisine asla girmemiştir ve bizim envanterimizde de kimyasal silah yoktur. Bu ancak Suriye'ye yakışır bir işlemdir. Suriye kimyasal silahlarla kendi halkını vurmuştur, vurmaya da devam etmektedir'' dedi.

YAZACAĞIMIZ HATIRATA MALZEME KALSIN

Basına sızan İmralı tutanaklarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İmralı tutanaklarıyla ilgili ne dedim. Medya ararsa bulur açıklar. Ne oldu? İş bize kalmadan açıklandı. Çaycıya-garsona gitti. Bizden çıktı dediler. Ama milletvekilinden çıkmadı dediler. Eğer araştırırsanız belki işin ucu oraya da dayanabilir. Ama her şeyi de benden istemeyin. Yazacağımız hatırata malzeme kalsın" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber