Milli Eğitim Bakanı Avcı'dan çiğ börek ikramı

Avcı, Meclis'te, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması dolayısıyla gazetecilere kentin meşhur çiğ böreğinden ikram etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milli Eğitim Bakanı Avcı'dan çiğ börek ikramı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Meclis'te, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması dolayısıyla gazetecilere şehrin ünlü çiğ böreğinden ikram etti.

Kendisi de Eskişehir Milletvekili olan Avcı, beraberinde AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ile TBMM'de, gazetecilerin görev yaptığı büroların bulunduğu koridora geldi.

Avcı ve beraberindeki milletvekilleri, getirdikleri Eskişehir'in ünlü çiğ böreklerini basın mensuplarına dağıttı.

Bir gazetecinin, ''Yemek konusunda mı hazırlama konusunda mı ustasınız-'' sorusunu Avcı, ''Hepsini beceririz evelallah'' diye yanıtladı. Avcı, nasıl tutulacağını gösterdiği böreği alarak, gazetecilere ikram etti.

Avcı, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış töreninin, 23 Mart'ta Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Avcı, herkesi bu açılışa davet etti.

Bu süreçte emeği geçen Eskişehir milletvekillerine ve Vali Koçdemir'e teşekkür eden Avcı, Eskişehir'de 1 yıl boyunca etkinliklerin süreceğini vurguladı.

Avcı, 23 Mart'ta Konya-Eskişehir Hızlı Tren seferlerinin açılışının da yapılacağını bildirdi.

Bakan Avcı, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezmek, çiğ börek yemek için herkesi Eskişehir'e davet ederek, hızlı trenlerin oldukça konforlu olduğunu söyledi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber