Telekomda personelin birbirini fişlemesi Oger'i şok etti

Haber Giriş : 13 Aralık 2005 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom özelleşerek kamu şirketi niteliğini kaybetti ama çalışanlar hala eski alışkanlıklarını değiştirmedi. Yüzlerce personel birbirini suçlayan ihbar mektuplarını Oger'in atadığı Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany'e gönderdi. Adeta şok yaşayan Doany ise, personele bir mektup yazarak "kimseyi şikayet etmeyin" dedi.

Özelleşmesinin ardından personelin endişesini gidermeye çalışan Doany, personele yazdığı mektupta kimseden şikayet istemediğinin altını çizdi. Doany, "Hiçbir zaman bir başkasının zayıf yönünü şikayet etmemeliyiz. Bizler sizin güçlü yönlerinizi nasıl ortaya koyacağınız ve bunları daha da geliştirmek için nasıl yardım edebileceğimiz konularında konuşmak isteriz. Başkalarının niteliklerini eleştirmek yerine kendi vasıflarınızı ne şekilde oluşturup geliştireceğinizle ilgilenmeliyiz" dedi.

Personelinin kamuya gitmesini istemediklerini de ifade eden Doany, mektubunda şu ifadeleri kullandı: "Devlet memurluğu statüsünü sürdürmek için kamuya geçmek isteyen çalışanlarımızın mümkün olduğu kadarını şirketimizde tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber