Kayseri'de fırtına çatıları uçurdu, bir öğrenci yaralandı

Kayseri'de, saatteki hızı 85 kilometreye kadar ulaşan fırtına, çatıları uçurdu, ağaçları devirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Mart 2013 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri'de fırtına çatıları uçurdu, bir öğrenci yaralandı

Kayseri'de, saatteki hızı 85 kilometreye kadar ulaşan fırtına, çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Başına kiremit düşen bir öğrenci yaralanırken, çok sayıda otomobilde hasar meydana geldi.

Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde etkili olan fırtına nedeniyle 17 binanın çatısı uçtu, güneş enerji sistemleri ve reklam tabelaları yıkıldı. Çok sayıda ağaç da devrildi. Ziyagökalp Mahallesi Kanlıca Caddesi'nde, Kataş Apartmanı'nın çatısının parçalarının büyük bölümü çocuk parkına düştü. Bankalar Caddesi'nde ise reklam tabelaları uçtu, fiberden yapılmış taksi durağı yan yattı.

Fırtına sırasında kopan çatı parçaları, tabelalar ve devrilen ağaçlar park halindeki birçok aracın üzerine düştü. Araçlarda hasar meydana geldi.

BİR ÖĞRENCİ YARALANDI

Melikgazi ilçesinde Rukiye Soyraraç İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Leman Kebapçıgil'ın başına okul çatısından uçan bir kiremit parçası düştü. Başından yaralanan talihsiz öğrenci Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öğrencinin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber