Evinde fuhuş yaptırdığını iddia ettiği eniştesini 8 kurşunla öldürdü

Samsun'da cezaevi firarisi 28 yaşındaki Hakan Sekmen, ablasının eşi 54 yaşındaki İsmet Ç.'yi, evinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 8 yerinden vurarak öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Mart 2013 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evinde fuhuş yaptırdığını iddia ettiği eniştesini 8 kurşunla öldürdü

Samsun'da cezaevi firarisi 28 yaşındaki Hakan Sekmen, ablasının eşi 54 yaşındaki İsmet Ç.'yi, evinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 8 yerinden vurarak öldürdü. Polis, olaydan sonra kaçan Sekmen'i İstanbul'da yakalayıp gözaltına aldı. Abla 42 yaşındaki Nuran Ç. ve çocukları 21 yaşındaki Serdal Ç. ile 20 yaşındaki Erdal Ç. de suçu gizledikleri gereçsiyle gözaltına aldı.

Olay, geçen hafta Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 1'i kız, 3 çocuk babası olan İsmet Ç., tek katlı evinin mutfağında tabancayla kurşun yağmuruna tutuldu. Sırtına ve koluna 8 kurşun isabet eden İsmet Ç. olay yerinde can verdi. Silah seslerine koşan Nuran Ç., eşini kanlar içinde görünce polisi aradı. Yapılan ilk incelemenin ardından İsmet Ç.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, cinayet şüphelisini bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı. Polis, şüpheli gördüğü 6 kişiyi, ifadeleri aldıktan sonra olayla bir bağlantılarının olmadığını belirleyince serbest bıratı.

Bu arada eşinin öldürülmesinin ardından çelişkili ifadeler veren Nuran Ç. polis tarafından yeniden sorgulandı. Çapraz sorguya alınan Nuran Ç., "Cinayeti olay gecesi bizim evde olan kardeşim Hakan Sekmen işledi. Sonra İstanbul'a kaçtı" dedi.

Bunun üzerine polis, İstanbul'a giderek Hakan Sekman'ı, Sarıyer İlçesi'nde saklandığı evde yakalayarak gözaltına alıp bugün Samsun'a getirdi. Polise, cinayet işlediğini itiraf eden ve tabancayı denize attığını söyleyen Sekmen, "Eniştem evinde para karşılığı fuhuş yaptırıyordu. Kendisini kaç kez 'Evde 14 yaşında bir kızın var. Yarın onun başına da bir şey gelebilir. Bu işleri bırak yoksa seni öldürürüm' dedim. Ama beni dinlemeyip aynı işine devam etti. Olay günü eniştemlerdeydim. Yine bu konular üzerine konuşup tartıştık. Daha sonra kendisi mutfağa giderek uyudu. Ben de evden çıktım ve bir süre sonra açık olan mutfak camından yattığı yere doğru ateş ettim" dedi.

Hakan Sekmen'in, cezaevi firarisi olduğu, ayrıca 'hırsızlık' suçundan da arandığı ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber