Karayollarının cevabına vatandaş tepkisi

Kozcağız-Perşembe arasında geçtiğimiz günlerde yağan yağmur sonrası araçları su altında kalan vatandaşlar, karayollarının verdiği cevaba tepki gösterdi.kalan araçlar Kozcağız Belediyesi ekiplerince kurtarılmış ve yol bir süre trafiğe kapatılmıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2013 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarının cevabına vatandaş tepkisi

Kozcağız-Perşembe arasında geçtiğimiz günlerde yağan yağmur sonrası araçları su altında kalan vatandaşlar, karayollarının verdiği cevaba tepki gösterdi.

12 Mart günü akşam saatlerinde sağanak yağmur nedeniyle Kozcağız Beldesi Drazlar köyünde yolun sular altında kalması sonucunda su altında

kalan araçlar Kozcağız Belediyesi ekiplerince kurtarılmış ve yol bir süre trafiğe kapatılmıştı. Durumu bir dilekçeyle karayollarına bildiren vatandaşlar, yeni yol çalışmalarında isnat duvarları yapılırken, gerekli önlemler alınmadığı için şu an kullanılan yolun yağmurda sular altında kaldığını ve tehlike arz ettiğini belirttiler. Kozcağız Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılan araçlara rağmen, karayollarının verdiği cevapta yol üzerinde trafiği engelleyecek su birikintisi ve yardım isteyen bir araç olmadığını belirtmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Karayolları gönderdiği cevap yazısında, "12/03/2013 günü 17.30 sıralarında Kozcağız Beldesi Drazlar köyü mevkisinde sağanak yağış ihbarı üzerine bakım ve onarım işlerini yürüten yüklenici firma greyder ve yüklenicisi ile birlikte olay yerine intikal etmiştir. Drazlar köyü yol üzerinde trafiği engellemeyecek seviyede su birikintilerinin olduğu görülmüş ve gerekli çalışmalar yapılmıştır. Yüklenici firma yetkilileri yolda su birikintisi içerisinde kalan ve yardım isteyen herhangi bir aracın olmadığını, ancak Drazlar köyü rampaları kuru zemin üzerinde bir aracın beklediğini ifade etmişlerdir" denildi.

Bilal Çam, olay günü suda kalan araçların fotoğraflarının olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber