Kasaplar odası başkanına gasp şoku

Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Yağmur'u "Bakar mısın birader" diye durduran 4 kişi, darp ettikleri oda başkanının bin 500 lirasını alarak kaçtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2013 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kasaplar odası başkanına gasp şoku

Olay, merkez Seyhan ilçesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kocavezir Mahallesi'ndeki Adana Esnaf Odalar Birliği'ndeki Kasaplar Odası'na gelen Oda Başkanı Murat Yağmur, güvenlik kamerası taktırılacağı sırada tıraş olmak için Obalar Caddesi'ndeki berberine gitti. Tıraş olduktan sonra odaya dönerken tanımadığı bir kişi, "Bakar mısın birader" diye seslendi. Yağmur'un, "Buyur" yanıtı verdiği şahıs, "Buymuş" dedikten sonra 3 kişiyle birlikte Yağmur'a tekme tokat saldırdı. Saldırıda sol gözü morarıp şişen ve gözaltında kesik oluşan Yağmur'a saldırganlardan biri bıçak da çekti. Bıçak darbesi Yağmur'un kemerine gelirken, saldırganlardan biri Yağmur'un sol cebindeki kredi taksiti olan bin 500 lirayı aldı. Yağmur'un cep telefonunu da almaya çalışan ancak başarılı olamayan saldırganlar kaçtı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Murat Yağmur, polise gasp edildiğini belirterek şikayette bulundu. Gasp edildiğini ancak saldırının gözdağı amaçlı olduğuna inandığını belirten Yağmur, "Allah'ın verdiği canı Allah alır. Adana Emniyeti'ne güveniyorum. Polis en kısa zamanda gaspçıları yakalayacaktır. Saldırının arkasındaki azmettirici de ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Polis, Kasaplar Odası Başkanı Yağmur'u dövüp parasını gasp ettiği iddia edilen 4 kişiyi yakalamaya çalışıyo

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber