Cumhuriyet Üniversitesinde gıda zehirlenmesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2005 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Üniversitesi Kampusü'ndeki Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı karma öğrenci yurdunda, yedikleri yemekten etkilendiklerini belirterek hastaneye başvuran 30 öğrenci tedavi altına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, üniversitenin yerleşkesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurdunda kalan 30 öğrenci, yurdun yemekhanesinde yedikleri akşam yemeğinin ardından rahatsızlandıklarını belirterek görevlilere başvurdu.

Gruplar halinde yurdun araçlarıyla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan öğrenciler burada tedavi altına alındı.

Acil Servis Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Hakan Şevki Eren, öğrencilerin akşam saatlerinde üniversitenin yurdunda yedikleri yemekten sonra muhtemelen zehirlenme şeklinde kendilerine başvurduklarını belirterek, şu ana kadar yaklaşık 30 öğrencinin servislerine geldiğini, ancak bunun artma ihtimaline karşı tüm hazırlıkları yaptıklarını kaydetti.

Bu öğrencilerden 3'ünün genel durumunun diğerlerine göre biraz daha ciddi olduğunu, ancak kendilerinin bütün öğrencileri müşahade altına aldıklarını ifade eden Eren, bu hastaların hastanedeki servislere dağıtıldığını ve şu an itibariyle ciddi herhangi bir problemleri olmadığını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber