Hediyeler polis amcadan...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2005 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis Emniyet Müdürlüğü, trafik konusunda çocukları eğitmek için internet sitesinde düzenlediği "Hediyeler polis amcadan" isimli yarışmada ödül dağıtmaya devam ediyor.

Bitlis Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, trafik kazalarını önlemek için en büyük etkenin eğitim olduğunu vurguladı. Kesmez, bu anlamda çocuklara yönelik düzenledikleri yarışmanın faydalı geçtiğini belirterek, "Hem çocukları teknolojiyle tanıştırma hem de eğitimlerine destek amaçlı bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. 8. haftası olan trafik bilgi amaçlı yarışmamızda 15 günde bir kura sonucu kazananı belirliyoruz. Trafiğin toplumsal bir sorun olduğunu anlatmak, geleceğimiz saydığımız çocuklarımızın trafik olgusunu doğru şekilde öğrenmeleri ve uygulamaları için 'www.bitlis.pol.tr' web sitemizden yarışmaya katılabilirler" dedi.

Geçilen toplam 6 bin 179 e-mailden 5 bin 726'sına doğu cevap verilen bu haftaki yarışmayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Melike Karakoç kazandı. 2 bin 171. sıradan yarışmaya katılan Melike Karakoç'un ödülü olan klavyeli oyun seti Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez tarafından makamında verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber