Sağlık-Sen 4/C'lilerin kadroya alınmasını istiyor

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, sağlık çalışanları içerisinde en fazla mağduriyeti 4/C'li personelin yaşadığını belirterek, bu kişilerin kadroya alınması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2013 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık-Sen 4/C'lilerin kadroya alınmasını istiyor

Sağlık alanında 4/C'li olarak çalışan kişilerle sendika binasında bir araya gelen Abdulkadir Bozan, 4/C'li personelle fikir alışverişinde bulundu.

Bozan, 4/C'li sağlık çalışanların sorunlarını dinledikten sonra, sendika olarak tüm bu sorunları bildiklerini ve yakından takip ettiklerini ve bu sorunların çözümü için her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.

Döner sermaye konusunu sendika olarak kendilerinin hukuki yollarla çözdüklerini kaydeden Bozan, "4/C'lilerin statüsü konusunda da aynı sonucun olacağını, mahkemeler yoluyla tüm haklar sağlanacak. Bundan dolayı da hükümetin bu mağdur kesimi de mutlaka ve mutlaka kadroya alması gerekir. Bunu da yine Sağlık-Sen ve Memur-Sen'in eninde sonunda sağlayacak. Hükümetin yürüttüğü kadro çalışmasına mutlaka 4/C'li çalışanlarımızın dahil edilme gerekir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber