Veliköy'de korkutan yangın

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Veliköy Beldesi İlkadım Konutlarında çıkan yangın maddi hasara yol açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Veliköy'de korkutan yangın

Meydana gelen yangında büyük çaplı zarar meydana gelirken, yaralanan olmadı. Elde edilen bilgilere göre, Veliköy Belediyesi'nin karşısındaki İlkadım Konutları 12 No'lu dairenin mutfak kısmında yangın meydana geldi. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle apartman sakinleri panik halinde evlerini terk ederken, itfaiye ekipleri de kısa süre içinde olay yerine gelerek yangına müdahalede bulundular.

Yangının büyümesinin ardından Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden 2 ekip ile Kapaklı, Karaağaç, Kızılpınar, Veliköy ve B/S/H itfaiye ekipleri yangına müdahale de bulunmak üzere olay yerine intikal ettiler. Yapılan ortak çalışma ile yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen daire sakinlerine olay yerine gelen ambulanslarda ilk müdahaleleri yapıldı. Gazdaş, ekipleri de yangından kısa bir süre sonra olay yerine intikal ederek önlem aldı.

Jandarma ekipleri apartmanda bulunan daire sakinlerini apartmandan tahliye ederken, itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptılar. Meydana gelen yangının ardından ikinci katta bulunan 11, 12 ve 13 nolu dairelerde büyük çaplı maddi hasar oluştu. Yangının meydana geldiği 12 nolu daire ise neredeyse kullanılamaz hale geldi. Yangının mutfakta bulunan elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber