Yolda yürürken tabancayla öldürüldü

Osmaniye'de çeşitli suçlardan kaydı bulunan işsiz 32 yaşındaki Hasan Tuncel, yolda yürürken silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mart 2013 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yolda yürürken tabancayla öldürüldü

Osmaniye'de çeşitli suçlardan kaydı bulunan işsiz 32 yaşındaki Hasan Tuncel, yolda yürürken silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Cinayet şüphelisi olarak 19 yaşındaki Muhammed Mustafa Çenet ile akrabası 30 yaşındaki İlhan Kemal Çenet tutuklandı. Tuncel'in, bir süre önce piyangodan yüklü miktarda ikramiye kazanan İlhan Kemal Çenet'ten haraç istediği için öldürüldüğü ileri sürüldü.

Olay, dün saat 17.50 sıralarında İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi Tabancalı Döndü Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 01 D 2242 plakalı otomobille olay yerine gelen Muhammed Mustafa Çenet ile akrabası İlhan Kemal Çenet, yolda yürüyen Hasan Tuncel'e tabancayla ateş edip kaçtı. Ağır yaralanan Tuncel, çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ancak tüm müdahalalere rağmen kurtarılamadı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerde, 15 boş mermi kovanı bulundu.

KÖYLERİNDE YAKALANDILAR

Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak şüphelileri belirleyen polis, yakalamak için merkeze bağlı Çardak Köyü'ne Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle operasyon düzenledi. Operasyonda Muhammed Mustafa Çenet ile İlhan Kemal Çenet gözaltına alındı.

Evin önündeki otomobilde yapılan aramada ise olayda kullanıldığı sanılan tabanca ile 35 mermi ele geçirildi. Suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

HARAÇ CİNAYETİ Mİ?

Bu arada, cinayet şüphelisi İlhan Kemal Çenet'in, özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışırken, yaklaşık 4 ay önce, Milli Piyango çekilişinden yüksek miktarda ikramiye kazanınca işi bıraktığı öğrenildi.

İşsiz ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan Hasan Tuncel'in, İlhan Kemal Çenet'ten haraç isteyip, olay günü de alkollüyken bunu tekrarlaması nedeniyle öldürülmüş olabileceği iddiaları üzerinde duruluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber