Oltu çok katlı alışveriş merkezine kavuşuyor

Oltu'nun modern bir ilçe görünümü kazanmasında büyük payı olan yap-sat konutlarına bir yenisi daha ekleniyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2013 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Oltu çok katlı alışveriş merkezine kavuşuyor

Oltu'nun modern bir ilçe görünümü kazanmasında büyük payı olan yap-sat konutlarına bir yenisi daha ekleniyor.

Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Meslek Lisesi yan tarafında 3 yol kavşağında yapılacak çok katlı alışveriş merkezi projesinin temel kazı çalışmalarına başlandı.

Oltu'nun son yıllarda şehirleşme alanında gösterdiği atılıma büyük bir katkısı olan inşaat firması sahibi Fuat Demir, Oltu'ya yakışır çok katlı bir alışveriş merkezi ve yeni bir yaşam alanı inşa edeceğini söyledi.

Demir, bünyesinde kapalı otoparktan, yüzme havuzuna, çocuk oyun alanından, süs havuzu ve sportif aktivitelerin yapılacağı mekanlara, son sistem yangın koruma ve alarm sisteminden su deposuna varıncaya kadar daha birçok yeniliği barındıracak olan oldukça güzel bir projeyi daha hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

Oltu'yu içerisinde ihtiyaca cevap verebilecek her türlü sosyal aktiviteyi barındıracak bir alışveriş merkezi projesine kavuşturmak için çalışmalara hız verdiklerini aktaran Fuat Demir, "Bugüne kadar ilçemizde şehirleşme adına yaptıklarımız ortadadır ve bu projede yapacaklarımızın teminatıdır mantığıyla hareket ediyoruz. Oltu projelerimizle daha bir güzelleşecek ve örnek bir kent olma yolunda büyük ivme kazanacaktır." dedi.

Temel kazı çalışmalarına başlandığı ilk gün firma ve proje ortağı inşaat mühendisi Fatih Öztürk ile birlikte iş makinalarının çalışmalarını yakından takip eden Demir, ÖZFA İnşaat güvencesiyle projeyi işinin ehli, oldukça tecrübeli ve deneyimli bir kadroyla 2016 yılında tamamlayacaklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber