PTT Müdüründen eylemcilere tepki

Denizli'de KESK'e bağlı Haber-Sen Sendikası üyelerinin, PTT'nin şirketleşmesi yasa tasarısını protesto etmek için bir günlük iş bırakma eylemine, PTT İl Müdürü Durmuş Ersungur tepki gösterdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mart 2013 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PTT Müdüründen eylemcilere tepki

Denizli'de KESK'e bağlı Haber-Sen Sendikası üyelerinin, PTT'nin şirketleşmesi yasa tasarısını protesto etmek için bir günlük iş bırakma eylemine, PTT İl Müdürü Durmuş Ersungur tepki gösterdi. Eylemi yapanlara ve davulcuya seslenen Ersungur, "Yeter sesinizi duyurdunuz, işinizin başına dönün, gürültüden rahatsız oluyorum" dedi. Eylemi yapan PTT çalışanları da müdürlerini protesto etti.

Gazi Bulvarı'nda bugün düzenlenen eyleme KESK temsilcileri ve Haber-Sen Sendikası üyesi PTT çalışanları katıldı. PTT İl Müdürü Durmuş Ersungur, toplanan çalışanlarına ilk olarak "Yeter bu kadar işinize dönün" diye seslendi. Daha sonra kapıda bir süre bekleyen Ersungur, eylemde davul ve trompet çalınınca çılgına döndü. Ardından eylemcilere çay dağıtan PTT çaycısını gören müdür, yanına çağırarak, çay servisi yapmamasını istedi. Eylemin devam etmesinin ardından kapıda bir süre tepkisini el kol hareketleri yaparak gösteren müdür Ersungur, eylemcilerin yanına giderek, "Bırakın yeter, çalışanlar var. Siz PTT çalışanı değilsiniz. Burada 15 çalışan var. Yeter bu kadar, sesinizi duyurdunuz. Rica ediyorum, bırakın. Gürültüden rahatsız oluyorum, polisi arayıp, şikayet edeceğim. Davulcudan şikayetçi olacağım" dedi. Bunun üzerine eylemciler, "Sesimizi duymadılar. Duysalar PTT'yi satmazlardı. Biz de özelleştirmeden rahatsız oluyoruz. Vur davulcu çal" diyerek tepki gösteri. Ersungur, çalışanları tarafından uzaklaştırıldı. Eylem yapan PTT çalışanları da müdürü "Susma sustukça sıra sana gelecek" diyerek protesto etti.

PTT İl Müdürü Ersungur, eylem nedeniyle herhangi bir aksamanın yaşanmadığını açıkladı. Eylem daha sonra sona erdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber