Üç öğretmen üç hayat...

Haber Giriş : 16 Aralık 2005 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sevda Öğretmen ağlattı

Öğretmenlik yaptığı Tüpraş Çok Programlı Lisesi'nde geçtiğimiz hafta teneffüste aniden beyin kanaması geçirip hastaneye kaldırılan edebiyat öğretmeni Sevda Yavuz Hanımeli (27), bir hafta süren yaşam mücadelesini dün kaybetti. Sevda Öğretmen'in ölümü Büyük Kocaeli Dershanesi'nin kurucu ortaklarından olan tarih öğretmeni eşi Ertuğ Hanımeli'ni, ailesini, meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Sevda Hanımeli için dün görev yaptığı okulda bir tören düzenlendi. Törende öğrencileri ve meslektaşları gözyaşlarını tutamadı. Sevda Yavuz Hanımeli'nin cenazesi, kılınan cenaze namazın ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Soyguncu öğretmenin eşi: Belliydi

Erzurum'da geçtiğimiz cuma günü kredi kartı borcu nedeniyle bir akaryakıt istasyonunu soyduğu gerekçesi tutuklanan Ilıca Çok Programlı Lisesi'nde görevli felsefe öğretmeni Ulus Çeliker'in, 6 ay önce, eşi Nazife Çeliker'den boşanmak için dava açtığı öğrenildi. Eşi ile boşanma aşamasında olan Nazife Çeliker (24), 5 yaşındaki kızı İrem ile birlikte Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı İğdir köyünde ailesinin yanında yaşıyor. Çeliker "Aslında çok iyi niyetli bir insandır" dediği kocasını şu sözlerle anlatıyor: Eşim biraz sorumsuzdu. Beni ve kızımı ihmal edip, bekâr arkadaşlarıyla dolaşıyordu. İlçedeki belalı kişiler arkadaşıydı. Birçok gece arkadaşları gelip, evden çağırıyorlardı. Çoğu geceler eve bile gelmiyordu. Böyle olacağı belliydi."

Küçük kızla ilişki iddiası tutuklattı

Mersin'de evden kaçan 14 yaşındaki kızla ilişkiye girdikleri iddiasıyla gözaltına alınan altı kişiden biri ingilizce öğretmeni çıktı. Lise birinci sınıfa giden S.U., 10 gün önce ortadan kayboldu. Ailesi durumu polise bildirdi. Genç kız, bir alışveriş merkezinde üç erkekle dolaşırken yakandı ve ailesine teslim edildi. Genç kızın kendisiyle ilişkiye girdiğini söylediği altı kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan M.E.'nin (28) Mersin Kız Meslek Lisesi'nde ingilizce öğretmeni olduğu belirlendi. Sorgulamaların tamamlanmasının ardından zanlılardan öğretmen M.E. ile H.D. ve İ.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber