Dükkanının kapatılmaması için direndi

Şanlıurfa'da, mikro krediyle açtığı dükkandan çıkarılmak istenen kadın, kendini ve çocuğunu sıcak suyla yakacağını söyleyerek güvenlik görevlilerine direndi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dükkanının kapatılmaması için direndi

Şanlıurfa Belediyesi'nden 8 ay önce mikro kredi desteğiyle, Balıklıgöl tarafında çay bahçesinde dükkan temin edilen ve burada 4 çocuğuna ve cezaevindeki eşine bakmaya çalışan F.O. (37), uyuşturucu ticareti yapılıyor iddiasıyla dükkanı kapatmak isteyen zabıta ve polis ekiplerine direnerek, kendini ve kucağındaki 2 yaşındaki kızını sıcak suyla yakacağını söyledi. F.O., "Buraya 8 ay önce geldim. 4 çocuk annesiyim. Eşim cezaevinde, 5 yıl cezası var. 'Burada esrar satıyorsun, kadın pazarlıyorsun' diyerek buradan çıkartmak istiyorlar. Halbuki bunlarla hiçbir alakam yok. Esrarı getirseniz ben bilmem bile esrar olduğunu. Bana yardımcı olun" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi Mikro Kredi Görevlisi ve Belediye Gıda Bankası Şefi Mustafa Oturakçı ise basın mensuplarına konuyla ilgili olarak, "Burada esrar ve kadın pazarlaması yapılıyor. Bize defalarca şikayet geldi. Bu nedenle kapatma kararı aldık" dedi.

POLİS EKİPLERİ ÇAY OCAĞINI VE DEMLİKLERİ KALDIRDI

Olası bir duruma karşı güvenlik önlemi alan polis ekipleri, F.O.'nun kendine ve kızına zarar vereceği ihtimaline karşı, tezgahta duran çay ocağını kaldırdı. Yaklaşık 1 saat süren direnişin ardından kadın polislerin devreye girmesiyle ikna olan F.O. ve çocukları, zabıta görevlileri tarafından dükkanın boşaltılmasını gözyaşlarıyla izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber