Adıyaman'da kaza: 8 yaralı

ADIYAMAN'da, Oktay Bilen'in kullandığı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpıp takla attı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2013 00:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adıyaman'da kaza: 8 yaralı

Kazada, iki otomobilde bulunan 8 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Şehir merkezinden Kahta yönüne giden 23 yaşındaki Oktay Bilen'in kullandığı 02 FC 894 plakalı otomobili, iddiaya göre sağ şeritte ilerleyen 38 yaşındaki Mehmet Kaya yönetimindeki 04 DD 695 plakalı otomobil sıkıştırdı. Sürücü Bilen'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıktı. Araç, karayolunda bulunan aydınlatma direğine çarparak takla attı. Diğer sürücünün kullandığı otomobil ise devrilen aydınlatma direğine çarparak durabildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak karayolunu trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan Nurullah Bilen, Leyla Bilen, Handan Kaya ve 2 sürücü ile isimleri öğrenilemeyen 3 kişiyi ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Karayolu, kazaya karışan otomobillerin çekici ile kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber