Doğanşehir sanayi sitesi kongresinde ormancı güven tazeledi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi sanayi sitesi kooperatifi genel kurulu sonrasında Mehmet Ormancı güven tazeledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mart 2013 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doğanşehir sanayi sitesi kongresinde ormancı güven tazeledi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi sanayi sitesi kooperatifi genel kurulu sonrasında Mehmet Ormancı güven tazeledi.

İlçe öğretmen evinde yapılan genel kurul toplantısında başkan Mehmet Ormancı güven tazeledi. Çevre

ve şehircilik bakanlığından gelen Ramazan Yaşar ve Hakan Er, gözlemci olarak toplantıya katıldı. Doğanşehir sanayi sitesi yönetim kurulu toplantısı, İbrahim İlhan ve

Mehmet Biber bakanlık gözetmenleri nezaretinde yapıldı. Kooperatif Başkanı

Başkan Mehmet Ormancı'ya tam destek verildi ve Doğanşehir sanayi sitesinde

üyeliği bulunan ancak para ödemeyenlerin üyeliklerinin fes edilmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verildi.

Doğanşehir Sanayi sitesi başkanı Ormancı yaptığı konuşmasında, "Bilindiği gibi sanayi sitemizin 25 yıllık serüveni devam ediyor. Ancak bazı sıkıntılarımız var. O da yüklenici firma ile aramızda bir miktar para ödenmesi gerekiyordu. Bu vesile ile inşaatımızın bir süre durdurulmuş olması, esnafımızı tedirgin ediyordu. Biz çok şükür bunu aştık. Şuanda yüklenici firmaya 450 bin lira borcumuz vardı ve biz bu borcun 410 bin TL sini ödedik. Şu anda 40 bin lira kadar bir borcumuz var. Sizler emin olasınız diye firmamızın şefi de buradalar o sözü de o versin. Hemen kalan parayı ödediğimiz anda hemen inşaata başlarlar. Ayrıca görevi aldığımızdan bu yana atıl vaziyette olan belediye pasajındaki yerimizi şu anda sanayi olarak nitelendirdiğimiz garajların olduğu yerde büromuzu sanayi sitemize yakışır vaziyette dizayn ettik ve dosyalarımızın tümünü yeniledik" ifadelerini kullandı.

Ormancı, "Ankara ile parasal konularda hiçbir sıkıntımız yok. İstediğimiz para hemen hesaba aktarılıyor. Sayın Öznur Çalık'a teşekkür ederim bizlere Ankara da en çok yardımı dokunan ve bizim için her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayan sayın vekilimize buradan saygılarımızı iletiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber