Sorgun'da bisiklet turları düzenlenecek

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Yozgat Hayat Boyu Öğrenme Derneği tarafından organize edilen "Bisiklet Turları"7 Nisan Pazar günü başlıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2013 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sorgun'da bisiklet turları düzenlenecek

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Yozgat Hayat Boyu Öğrenme Derneği tarafından organize edilen "Bisiklet Turları"7 Nisan Pazar günü başlıyor.

Yozgat Hayat Boyu Öğrenme Derneği Başkanı Ali Erol, 'Bisiklet Sür, Sürdürülebilir Bir Hayat Sür!' sloganıyla başladıkları bu çalışmayla,

hem sağlık için hem de çevreye faydalı bir faaliyette bulunmak istediklerini belirtti. Erol, "Bisiklet sürmeyi yaşam biçimi haline getirmiş insanları bir araya getirerek, yöremiz halkının Bisikletli Yaşam Kültürü hakkındaki farkındalıklarını artırarak, ilçemizde bisiklet ve tabiata dair ileride düzenlenecek etkinlikler hakkında alt yapı çalışması yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaymakam Levent Kılıç'ın spor, obezite ile mücadele, sigara kullanımının azaltılması gibi konulara büyük önem verdiğini belirten Erol, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Kaymakam Beyin, vatandaşlarla birlikte pedal çevirmeye devam edeceğini belirtti. Erol, 7 Nisan günü saat 09.00' da Hükümet Konağı önünde, yaşlı-genç, erkek-kadın, öğrenci-öğretmen, çalışan-çalışmayan herkesi spora, sağlığa davet ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber