Polislerin üzerine 'Pitbull'ları Saldı

SAMSUN'da 23 yaşındaki Emre T., sokakta gürültü yaptıkları için kendilerine müdahale eden resmi polislerin üzerine 2 pitbull köpeğini saldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Nisan 2013 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polislerin üzerine 'Pitbull'ları Saldı

Polis memuru Yalçın Gürle köpeğin ısırması sonucu elinden yaralandı. Azgın köpekler biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, köpekler ise hayvan barınağına teslim edildi.

Olay dün akşam İlkadım İlçesi'de meydana geldi. İlçenin Kadıköy Mahallesi'nde oturan bir kişi 155'i arayıp, çevreyi rahatsız eden bir grup olduğunu ihbar etti. Belirtilen yere giden polis, gruba haklarında şikayet olduğunu ve dağılmaları gerektiğini söyledi.

KÜFÜR EDİP PİTBULL'LARI SALDI

Ancak gruptan Emre T. "Niye geldiniz" diyerek küfür ettikten sonra, tasmalarından tuttuğu 2 pitbullu polislerin üzerine saldı. Azgın köpekler polis memuru Yalçın Gürle'nin sağ elini ısırıp yaraladı. Bunun üzerine polisler köpeklere biber gazı sıkmaya başladı. Polisin müdahalesi üzerine grup köpekleri de alıp kaçtı. Polis memuru Gürle ise, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olaydan sonra kaçan Emre T. bugün yakalandı. Köpeklere de el koyan polis belediyenin hayvan barınağına teslim etti. Gözaltına alınan Emre T. ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber