Adliye koridorunda eski eşini bıçakladı

GAZİANTEP'te 55 yaşındaki Mustafa Seyrek, adliye koridorunda tartıştığı eski eşi 45 yaşındaki Şükriye Güngör'ü bıçakladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adliye koridorunda eski eşini bıçakladı

Yaralanan kadın ambulansla hastaneye götürülürken, Mustafa Seyrek gözaltına alındı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Gaziantep Adliye Sarayı'nda meydana geldi. Vergi Dairesi'nde memur olarak görev yapan 6 çocuk babası Mustafa Seyrek, geçen yıl eşi Şükriye Güngör ile boşandı. Boşandıktan sonra çocukları ile yaşayan Mustafa Seyrek, bir süre önce şiddet uyguladığı iddiasıyla 18 yaşındaki kızı Sıdıka tarafından polise şikayet edildi. Şikayetin ardından baba Mustafa Seyrek hakkında dava açılırken, Sıdıka Seyrek ise annesinin yanında yaşamaya başladı.

DURUŞMA ÖNCESİ TARTIŞTIĞI ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

Mustafa Seyrek, kızını dövdüğü gerekçesiyle hakkında açılan davanın ilk duruşması için öğleden sonra adliyeye gitti. 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşma için adliyenin 3'üncü katına çıkan Mustafa Seyrek, koridorda kızı ve eski eşi Şükriye Güngör ile karşılaştı. Adliye koridorunda çıkan tartışma sırasında öfkelenen Mustafa Seyrek, üzerinde bulunan bıçakla eski eşine saldırdı. 4 yerinden bıçaklanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, adliyede görevli polisler saldırgan kocayı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şükriye Güngör, polislerin çağırdığı ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şükriye Güngör'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, eski eşini yaralayan Seyrek'in ise sorgulanmasına başlandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber