Sivas Belediyesi'nin mezarlık çalışması diğer illere örnek oluyor

Sivas Belediyesi yaptığı çalışmalarla çevre illere örnek olmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2013 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sivas Belediyesi'nin mezarlık çalışması diğer illere örnek oluyor

Sivas Belediyesi yaptığı çalışmalarla çevre illere örnek olmaya devam ediyor. Birçok alanda örnek alınan Sivas Belediyesi çalışmalarını son olarak Kahramanmaraş Belediyesine bağlı ekipler inceledi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve ekibi göreve geldiği günden bu güne kadar Kültüre, sağlığa, eğitime ve diğer belediyecilik faaliyetlerine büyük önem veren ve bu yönde yaptığı çalışmalarla diğer belediyelere örnek model olmaya devam ediyor.

Başkan Ürgüp'ün maneviyata verdiği değerin en büyük göstergesi olan Türbe restorasyonları ve Sivas'ta bulunan mezarlıklarda yapılan örnek çevre düzenleme çalışmalarını yerinde incelemek üzere Sivas'a gelen Kahramanmaraş Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Emir İsmail Demir ve berberindeki heyet Yukarı Tekke Mezarlığı'nda yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Taziye binasında Başkan Ürgüp'le görüşen Kahramanmaraş Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Emir İsmail Demir, “Mezarlıklarınızı görmek yapılan çalışmaları yerinde incelemek için ilinize geldik inancımız gereği ölülerimize saygı çerçevesinde harika bir mezarlık düzenlemesi yapılmış bu modeli Belediye Başkanımıza anlatarak böyle bir çalışmanın da ilimizde yapılması için gerekli fikir alış verişinde bulunacağız” “dedi.

Başkan Ürgüp'te “Bilgi alışverişinin kurumlar açısından önemli olduğunu vurgulayarak daha iyilerini sizlerin yapmasını temenni ederiz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber