Emeklilere büyük kolaylık

Necmettin Turan’ın başkanlığını yaptığı Tüm Emekliler Derneği (TÜM EMEK-DER) Sakarya Şube Başkanı Necmettin Turan, İnci Göz Hastanesi ile protokol imzalayarak üyelerinin indirimli muayene olmasını sağladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2013 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emeklilere büyük kolaylık

Necmettin Turan'ın başkanlığını yaptığı Tüm Emekliler Derneği (TÜM EMEK-DER) Sakarya Şube Başkanı Necmettin Turan, İnci Göz Hastanesi ile protokol imzalayarak üyelerinin indirimli muayene olmasını sağladı. Üyeler ve üyelerin birinci derece yakınları İnci Göz Hastanesi'nde ücretsiz muayene ve katarakt ameliyatı olabilecekler.

Önceki gün dernek binasında yapılan protokole Tüm Emekliler Derneği (TÜM EMEK-DER) Sakarya Şube Başkanı Necmettin Turan, Özel İnci Göz Hastanesi ortaklarından Op. Dr. Yusuf Öz katıldı. Protokole göre dernek üyeleri üye kimliklerini gösterdikleri takdirde ücretsiz muayene ve SGK'nın bedelini ödediği merceklerle yapılan katarakt ameliyatlarından ücret alınmayacak, diğer tedavilerde ise indirimden faydalanabilecekler.

İnci Göz Hastanesi yöneticisi Op. Dr. Yusuf Öz, "Göz sağlığı her açıdan önemlidir. Bu sebeple Tüm Emekliler Derneği (TÜM EMEK-DER) İle yaptığımız protokol gereği, indirimli sağlık hizmetini emeklilerimizin ayağına getiriyoruz. Tüm emeklilerimizin ve onların ailelerinin bu hizmetten en iyi derecede faydalanabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösterdik. Önümüzdeki süreçte bu ve benzeri kampanya ve protokollere fazlasıyla imza atacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber