Başarılı polisler ödüllendirildi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı polisleri başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2013 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı polisler ödüllendirildi

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü çerçevesinde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 3. sınıf emniyet müdürleri, 4. sınıf emniyet müdürleri, emniyet amirleri, başkomiserler, komiserler ve komiser yardımcılarından oluşan toplam 30 polis memuruna başarı belgesi verdi.

Ödül töreni öncesi konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, "Samsun Emniyet Müdürlüğümüzde çalışan arkadaşlarımızdan daha başarılı olanları başarı belgesi ile ödüllendirme kararı verdik. Bu çalışmaları Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile gerçekleştirdik. Sizleri çalışmalarınızda görmüş olduğunuz üstün gayretlerinden dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdik. Teşkilatta görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Samsun'da İl Emniyet Müdürlüğümüzün koordinesinde ilçelerle birlikte güzel çalışmalar ortaya konuluyor. Bununla yetinmeyip, daha iyisini nasıl yapabiliriz anlayış içersinde çalışmalarımıza bundan sonra devam edeceğiz. Bu başarı belgesi sizlere daha fazla sorumluluk ekleyecek, daha fazla gayret göstermenizi ortaya çıkaracaktır. Diğer arkadaşlarınız açısından da onlarında daha fazla gayret göstermesine örnek oluşturacaktır" dedi.

Vali Aksoy'un konuşmasının ardından görevlerinde başarılı 30 personele başarı belgesi verildi. Ödül töreni sonunda valilik binası önünde toplu halde objektiflere poz verildi. - Samsun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber