Hastane tabelasına T.C. ve Türk Bayrağı çıkartması

Uğur Nergiz, Necati Çelik'in adı verilen Gölcük Devlet Hastanesi'nin yeni tabelasına "T.C." ibaresi ve Türk Bayrağı çıkartması yapıştırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane tabelasına T.C. ve Türk Bayrağı çıkartması

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, bakanlık talimatıyla eski Çalışma Bakanlarından Necati Çelik'in adı verilen Gölcük Devlet Hastanesi'nin yeri tabelasına Uğur Nergiz "T.C." ibaresi ve Türk Bayrağı çıkartması yapıştırdı.

Gölcük Devlet Hastanesi yakınlarında işyeri bulunan Uğur Nergiz, arkadaşlarından aldığı destekle tabelada olmayan 'T.C.' ibaresini ve Türk bayraığını yapıştırdığını söyledi. Nergiz, "T.C.'nin kalmaması benim gibi birçok kişinin ağırına gidiyor. Bizler Türk vatandaşıyız. Türk evladıyız. Bunun için bu tabelaya T.C. ve Türk Bayrağını yapıştırdık. Burası Türkiye'dir" dedi. Bu değişiklik için Uğur Nergiz'e yardımcı olan Soner Dobra ise, şöyle dedi:

"Olması gereken oydu. Gereksiz yere değerlerle oynanıyor. Her Türk vatandaşının unutmaması gereken sorumluluklarımızı yerine getirmek, duyarlı her vatandaşımızın görevidir."

Onur Altıntoprak da, "Burası Türkiye. Bizler de bir Türk evladı olarak manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bu güne sahip çıkmayan yarına hiç sahip çıkamaz. Bu nedenle de arkadaşımıza destek veriyoruz" diye konuştu. Hastane yetkilileri henüz tabeladaki çıkartmalara herhangi bir müdehalede bulunmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber