İlköğretim öğrencilerinden örnek davranış

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından kan bağışı kampanyası düzenleyerek örnek bir davranışa imza attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlköğretim öğrencilerinden örnek davranış

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından kan bağışı kampanyası düzenleyerek örnek bir davranışa imza attı.

Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri "Topluma Hizmet" projesi kapsamında öğretmenleri Özlem Şen'in koordinesinde bir günlük kan bağışı kampanyası düzenledi. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Mustafa Kemal Paşa İlköğretim okulunda düzenlenen kan bağışı kampanyası sınıfını ziyaret etti. Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, kampanyayı düzenleyen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, bu tür sosyal projelerin daha da yaygınlaşması gerektiğine dikkat çekti. Proje koordinatörü Özlem Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılay Erzurum Kan Merkezi Müdürlüğü ile irtibata geçerek kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin çağrısı üzerine okula gelen veliler kamu kurumlarında çalışan amir ve memurların kampanya'ya büyük destek verdiğini ifade eden Şen, "Topluma Hizmet projesi kapsamında bizim amacımız, toplumda kan bağışı kültürünü yayma, kan bağışının hayat kurtardığını anlatma ve ayrıca öğrencilerimizin 18 yaşını doldurduğunda birer gönüllü kan bağışçısı olmalarını sağlamak. Bu anlamda toplumun bütün kesimlerine bu bilinci aşılamak istiyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Sarıkamışlı ilköğretim okulu öğrencilerinin düzenledikleri kan bağışı kampanyasında Kızılay ekipleri yaklaşık 100 ünite kan topladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber