Bingöl Valisi, minikleri kabul etti

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkiye Eğitim ve Kültür Derneği Bingöl Şubesi tarafından Kalkınma Bakanlığınca desteklenen 'Geleceğim Elinizde' adlı proje kapsamında minik öğrencileri makamında kabul etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bingöl Valisi, minikleri kabul etti

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkiye Eğitim ve Kültür Derneği Bingöl Şubesi tarafından Kalkınma Bakanlığınca desteklenen 'Geleceğim Elinizde' adlı proje kapsamında minik öğrencileri makamında kabul etti. Vali Güvençer, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaret sırasında proje kapsamında eğitim alan minik öğrenciler ile ilgili bilgi veren kurs hocaları, maddi imkanları yetersiz çocuklara ortak bir yetiştirme ortamı sunmak, öğrencilerin Türkçeyi güzel kullanma, kendini ifade edebilme, el becerilerini geliştirme ve hayata pozitif bakmaları açısından böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Vali Güvençer de, böyle bir eğitimin özelde Bingöl, genelde ise Türkiye açısından çok değerli bir görev olduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda Vali Güvençer miniklere çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber