AKP'den Cumhurbaşkanına jest

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2005 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e jest yaptı. AK Parti'nin 2006 ajandasında ilk kez Sezer'in Cumhurbaşkanı seçildiği tarih unutulmadı. AK Parti ajandasında ilginç günler de sıralandı. Partililere, "Kaynanalar Günü", "Laiklik Günü" ve "Emzirme Günü" gibi günler hatırlatıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan "2006 AK Yıllar" ajandasında Cumhurbaşkanı Sezer'e jest yaptı. Ajandanın "5 Mayıs" tarihli sayfasında Sezer'in Cumhurbaşkanı seçilmesi hatırlatıldı. 5 Mayıs tarihli sayfaya "Ahmet Necdet Sezer'in 10. Cumhurbaşkanı seçilmesi" diye not düşüldü. Ajandada özel günler de unutulmadı. "Kaynanalar Günü", "Laiklik Günü", "Dünya Emzirme Günü", "Uluslararası Silahsızlanma Günü", "Avcılar Günü", "Dünya Ozon Tabakasını Koruma Günü", "Uluslararası Hoşgörü Günü", "Dünya Dans Bale Günü", "Türkçülük Günü" ve "Uluslararası Irk Ayrımı ile Mücadele Günü" gibi ilginç kutlamalara da ajanda da yer verildi.

AK Parti ajandasının başlangıç bölümünde kısa bir yazı kaleme alan Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin milletin emanetini aldığı günden bu yana omuzlarına yüklenen sorumluluğun bilinci ve vakur tavrıyla çalışmalarını ilk günkü heyecan ve gayretle sürdürdüğünü kaydetti. Hayata geçirdiği reformlarla milletin umudunu yeniden ayağa kaldıran AK Parti'nin siyasete getirdiği anlayışla Türkiye'ye uluslararası güçler denkleminde yeni bir yol biçtiğini vurgulayan Başbakan Erdoğan, "Bugün Türkiye her alanda niteliksel bir sıçrama yaşamaktadır. AK Parti'nin iktidar olduğu 3 yıllık süreç bütün dünyanın dikkatini Türkiye'ye odakladığı, hayranlık uyandıran bir kalkınma ve ilerleme sürecidir" dedi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla birlikte siyasi, ekonomik ve sosyal alanda yeni kazanımlar elde ettiğine işaret eden Erdoğan, Türkiye'nin hem kendi bölgesinde hem de dünya ölçeğinde kazandığı saygınlık ve gelecek için sağladığı istikrar ve güven ortamının herkes için umut verici olduğunu bildirdi. "Gayret bizden, destek aziz milletimizden, başarı yüce Allah'tandır" diyen Erdoğan, partililerin yeni yılını kutladı.

Ajandanın ilk bölümünde partinin tüm yönetim kademelerinde görev alanların isimlerine ve telefon numaralarına yer verildi. AK Parti iktidarının icraatlarının da notlar halinde yazıldığı ajandada, özellikle ekonomi alanında yapılan düzenlemeler hatırlatıldı. Başbakan Erdoğan'ın yıl içinde yaptığı tüm konuşmalardan alıntıların yer aldığı ajandada, 14 Şubat Sevgililer Günü ve 21 Mart Nevruz kutlamaları da hatırlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber