Başarılı polisler ödüllendirildi

Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasında kutlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı polisler ödüllendirildi

Nazilli İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar'ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlamalara İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Belediye Başkan Vekili A.Vahit Aysan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Adli Yargı Adalet Komiyonu Başkanı Ayhan Bora, Nazilli Baro Temsilcisi A. Nuri Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı J.Ütğm. Erhan Yakut, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, çok sayıda davetli ile emniyet personeli katıldı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar törende yaptığı açılış konuşmasında: "Emniyet Teşkilatı, atasının izinde çağdaş, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'nin köklü ve temel kurumlarından birisidir. Türk Polis Teşkilatının en önemli gücü, yüce halkının destek ve güvenidir. Hedefimiz, ülke genelinde huzur, güven ve asayişi sağlayarak, temel hak ve hürriyetlerin herkesçe kullanıldığı bir ortamın tesis edilmesidir" dedi.

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü coşku ile kutladıklarını dile getiren Kaymakam Mehmet Okur ise,"Türkiye Cumhuriyetinin önemli kurumlarından olan Polis Teşkilatımız, bizlere ve ülkemize karşı görev ve anlayışlarını üstün bir görev anlayışı ile sürdürmektedir. Bu gün eğitilmiş personeli ve modern araç gereçleri ile ülkemizin onur duyduğu bir kuruluş haline gelmiştir. Bu uğurda gerekirse canını bile hiç çekinmeden veren polis teşkilatımız tüm ülke genelinde olduğu gibi tüm dünya ülkelerinin de gıpta ile baktığı bir kuruluş haline gelmiştir. Polis teşkilatımız şerefli mazısı ile milletimizin gururudur" şeklinde konuştu.

RESİM SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

Düzenlenen törende Emniyet mensupları arasında düzenlenen sportif faaliyetler arasında başarılı olanlara madalyaları ile kupaları, yıl boyunca başarılı çalışmalar yapan polis memurlarına başarı belgeleri de protokol üyeleri tarafından verildi. Kutlama etkinliklerinde en çok ilgiyi ise İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Biriminde görev yapan Başpolis Memuru Yıldırım Altındiş'in yaptığı yağlı boya tabloları dikkat çekti. Kaymakam Mehmet Okur ve Başsavcı Doğan Kaya'nın yakından ilgilenerek Altındiş'ten bilgiler aldığı sergide 13 eser sergilendi.

Yağlıboya eserlerinin İlçe Emniyet Müdürlüğü duvarlarında sürekli olarak kalacağını ifade eden Başpolis Memuru Yıldırım Altındiş; "Polis haftası dolayısıyla açtığımız sergimiz, devamlı olarak emniyet müdürlüğümüz duvarlarında yer alacak. 13 yağlı boya tablosunun yer aldığı sergimizde genel olarak insan sevgisi ve doğa sevgisi konuları mevcut. İmkan bulduğum zamanlarda yaptığım tablolar, zaman zaman emniyet müdürlüğümüzün duvarlarında yer alacak. Tüm meslektaşlarımı da boş zamanlarında resim sanatıyla ilgilenmeye davet ediyorum" dedi.

Törenin son bölümünde ise İlçe Emniyet Müdürlüğünün organizesi ile törene katılan Şehit ailelerine ve davetliler öğle yemeğini birlikte yediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber