Şanlıurfa'da hırsızlık şüphelileri yakalandı

Şanlıurfa'da, çalıştığı gıda deposundan 20 bin liralık malzeme çalan M.S.Ö.ile marketten para ve sigara çaldığı ileri sürülen M.D., polisin düzenlediği operasyonlarla yakalanıp gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da hırsızlık şüphelileri yakalandı

Şanlıurfa'da, çalıştığı gıda deposundan 20 bin liralık malzeme çalan M.S.Ö. ile marketten para ve sigara çaldığı ileri sürülen M.D., polisin düzenlediği operasyonlarla yakalanıp gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta içerisinde bir gıda deposundan 20 bin lira değerinde malzeme çalınmasına ilişkin soruşturma başlattı. Deponun sürekli korunması ve kapılarında zorlama bulunmadığının saptanmasının ardından polis, güvenlik kamerası kayıtları incelemeye aldı. Ancak kayıtlardan da sonuca ulaşılamayınca polis, ürünlerin faturasını kontrol edip sayımını yapınca gerçek ortaya çıktı. Depodaki ürünlerin azalmasının nedeninin, depoda 3 yıldır çalışan 29 yaşındaki M.S.Ö.'nün; gelen sipariş üzerine depodaki malları fazladan kamyonette yükleyerek sattığı belirlendi. Çalıştığı işyerinden bu yöntemle 20 bin lira değerinde ürünü dışarı çıkarıp sattığı saptanınca gözaltına alınan M.S.Ö., sorgulamasının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve 'hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, polis dün gece Karaköprü Beldesi'nde bir marketten sigara ve para çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Market çalışanlarının verdiği eşkal ve Mobese kameralarından hırsızlığın 16 yaşındaki M.D. tarafından yapıldığı belirlendi. Polislerin evinde marketten çaldığı 300 lira para ve 10 karton sigara ile birlikte yakalanan M.D. adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber