'Peygamberimiz' konulu sergi açıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Peygamber Efendimizi anlatın 'Peygamberimiz' adlı sergi açıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2013 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Peygamberimiz' konulu sergi açıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Peygamber Efendimizi anlatın 'Peygamberimiz' adlı sergi açıldı.

Demokrasi Parkı etkinlik alanında, Gökkuşağı Derneği, İlim Yayma Cemiyeti Altınşehir Şubesi ve Adıyaman Müftülü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen sergiye ilgi oldukça fazla oldu. AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Gap Gazeteciler Birliği Adıyaman Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz, Yazar Hamza Türkmen açılış kurdelesini birlikte kesti.

Açılışta konuşan Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz, Peygamber Efendimiz'in doğumundan vefatına kadar olan hayatından kısa kesitlerin fotoğraf, hat, teship, ayet ve hadislerle anlatıldığını ve bir hafta boyunca serginin açık olacağını söyledi.

Açılışta konuşan Yazar Hamza Türkmen ise, Kur'an-ı Kerim'in karanlıktan aydınlığa çıkartan mesaj olduğunu ve bu mesajı insanlığa taşıyan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) olduğunu belirterek, Peygamber Efendimizin izinden gidenlerin kurtuluşa ereceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından davetliler sergiyi gezdi. Sergiyi gezenler sergilenen eserleri çok güzel ve anlamlı bulduklarını belirttiler. Sergide 57 adet eserin sergilendiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber