Polis basınca, konsomatris kadınlar arka kapıdan kaçtı

Samsun'da bir eğlence merkezinde, yasal olmayan yollarla konsomatris olarak çalışan yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığını belirleyen polis, baskın düzenledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Nisan 2013 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis basınca, konsomatris kadınlar arka kapıdan kaçtı

Polisi karşısında gören kadınlar arka kapıdan kaçıp ayakkabılarını çıkartarak ara sokaklara dağıldı. Yakalanan 7 kadından 5'i sınır dışı edildi. Türk vatandaşı olan bir kadın serbest bırakılırken, kaçak yollarla yurda giriş yapan bir kadının sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Atakum İlçesi İncesu Mahallesi'nde sahil kesmindeki bir eğlence merkezinde, yasal olmayan yollarla konsomatris olarak çalışan yabancı uyruklu kadınların, anlaştığı erkeklerle daha sonra sonra otel ve evlerde para karşılığı fuhuş yaptıklarını belirleyen polis, dün saat 23.30 sıralarında baskın düzenledi. Baskın sırasında polisleri karşılarında bulan ve işyerinde konsomatris olarak çalıştıkları tespit edilen Hermine Y. (28), Anzhela T. (27), Ekaterına S. (37), Pıkrıa T. (40), Morına B. (40), Marine S. (36) ve Monara A. (43) arka kapıdan kaçarak sahile indi. Sahilde de polisleri karşılarında bulan kadınlar bu kez ayakkabılarını çıkartarak ara sokaklara kaçıp izlerini kaybettirmek istedi. Ancak polis tüm kadınları kovalamaca sonucu yakaladı.

İşyeri işletmecisi olan S.D. (33) polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerden işyeri sahibi S.D. ve Gürcistan asıllı Türk vatandaşı Monara A. ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Polisin yaptığı soruşturma sonrasında 5 kadın sınır dışı edilirken, Marine S.'nin de sahte belge düzenleyerek Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi. Marine S.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber