Öğrencilerden Kızılay'a destek?

Urla Atatürk İlkokulu müzik kulübü tarafından düzenlenen kampanyada toplanan kullanılmayan giysiler, Kızılay Şubesi'ne bağışlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2013 08:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencilerden Kızılay'a destek?

Topluma hizmet çalışmaları kapsamında düzenlenen kullanılmayan giysi toplama kampanyasına, öğrenciler ve aileleri katıldı. Evlerde kullanılmayan giysiler okula getirilerek Kızılay'a bağışlanmak üzere toplandı. Okul Müdürü Nimet Aras ve müzik kulübü öğretmeni Filiz Altunkanat, toplanan giysileri öğrencileriyle birlikte Türk Kızılayı Urla Şubesi'ne götürerek bağış yaptı. Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık da çocuklara rozet takarak, yaptıkları işbirliği için teşekkür etti.

Müzik kulübü öğretmeni Altunkanat, "Atatürk İlkokulu müzik kulübü olarak toplum hizmeti çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda toplumsal yardımlaşma ve dayanışma bilincini öğrencilerimize kazandırmak amacıyla Kızılay Derneği ile işbirliği yaptık. Artık giymediğimiz iyi durumdaki giysilerimizi yoksullara ulaştırmaları amacıyla Kızılay Derneği'ne ulaştırdık. Okuldaki kampanyaya veli ve öğrencilerimizden yoğun ilgi, destek ve katılım oldu. Herkese teşekkür ederiz" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber