Öldürülen 2 aylık gelinin kocası ve ailesi tutuklandı

İzmir’de 2 aylık gelin Pınar Y.’nin (19) darp edilerek öldürülmesi olayıyla ilgili kocası Mehmet Y. ve ailesi tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 00:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öldürülen 2 aylık gelinin kocası ve ailesi tutuklandı

İzmir'de 2 aylık gelin Pınar Y.'nin (19) darp edilerek öldürülmesi olayıyla ilgili kocası Mehmet Y. ve ailesi tutuklandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 2 aylık gelin Pınar Y.'nin darp edilerek öldürülmesi olayıyla ilgili kocası Mehmet Y., kayınpederi S.Y., kayınvalidesi E.Y. ve görümcesi S.Y. tutuklandı. Gözaltına alınan diğer görümce P.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dün gece 03.30 civarında İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen olayda, minibüs şoförlüğü yaptığı öğrenilen M.Y. (26) henüz iki ay önce evlendiği Pınar Y.'yi ağır şekilde darp edilmiş bir vaziyette özel bir hastaneye bırakıp kaçtı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın hayatını kaybetti. Olay sonrası polis Pınar Y.'nin kocası Mehmet Y. ile birlikte Mehmet Y.'nin annesi, babası ve kardeşlerini gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet. Y., kız kardeşi S.Y., annesi E.Y. ve babası S.Y. tutuklanırken Mehmet Y.'nin diğer kız kardeşi P.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SERT BİR CİSİMLE DÖVÜLMÜŞ

Pınar Y.'ye yapılan otopsi sonucunda genç kadının vücuduna sopa benzeri sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucuna göre uzmanlar genç kadının vücudunda sopa veya benzeri sert bir cisimle vurulmaya bağlı olarak yumuşak dokularında kanama ve tüm vücudunda oluşan travma sonucu hayatını kaybettiği belirlediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber