Samsun'daki drama Bakan Şahin el attı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde yaşanan drama el attı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsun'daki drama Bakan Şahin el attı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan drama el attı. Şahin, kirli ve eski kıyafetlerle okula gittiği için arkadaşlarının alay etmesi üzerine okula gitmeyen Özgür B. ile ilgili olarak il müdürünü, gerekli girişimleri başlatması için görevlendirdiğini açıkladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 58 yaşındaki Nurten ve 60 yaşındaki Ahmet İşçi çiftinin torunları 9 yaşındaki Özgür B. ile birlikte 4 yıldır naylon brandalarla yaptıkları derme çatma barkada yaşam mücadelesi vermesine sessiz kalmayarak duruma el koydu. Kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan aile fertlerinden 9 yaşındaki Özgür B.'nin kirli ve eski kıyafetlerle okula gittiği için arkadaşlarının alay etmesi üzerine 1.5 aydır okula gitmemesi üzerine harekete geçen Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Özgür'le ilgili olarak il müdürünü, gerekli girişimleri başlatması için görevlendirdiğini ve Özgür'ün okuldan kopmaması için konuyu değerlendirip, gerekenleri yapacaklarını söyledi.

Şahin, “İhtiyacı olana yardım edebilecek güçlü sosyal yardımlaşma sistemimiz hiçbir çocuğumuzun sıkıntı çekmemesi için çalışıyor” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber