Emekli polisi öldüren şüpheli yakalandı

Çorum'da, emekli polis memuru 60 yaşındaki Muhittin Sömer'i kaldığı gecekonduda 16 yerinden bıçaklayan 30 yaşındaki Kadir Ahmet T., gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli polisi öldüren şüpheli yakalandı

Çorum'da, emekli polis memuru 60 yaşındaki Muhittin Sömer'i kaldığı gecekonduda 16 yerinden bıçaklayan 30 yaşındaki Kadir Ahmet T., gözaltına alındı. Şüpheli, ifadesinde "Birlikte içki içtik. Üç saat boyunca oturduk ve tartıştık. Ben de öldürdüm" dedi.

Olay, dün Gülabibey Mahallesi Harmanlar 3'üncü Sokak'ta meydana geldi. Muğla Emniyet Müdürlüğü'nden emekli, 3 çocuk babası ve eşinden ayrılan Muhittin Sömer, bir arkadaşına ait gecekonduda yaşamaya başladı. Komşuları tarafından cesedi bulunan Sömer'in 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı. Cinayet olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hademe olarak çalışan Kadir Ahmet T.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden şüpheli, "Birlikte içki içtik. Sohbet sırasında tartıştık. Tartışma sonucunda da üzerimdeki bıçakla onu öldürdüm" dedi. Kadir Ahmet T., Emniyet'teki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber