Hayallerindeki polisi yazarak ödül kazandılar

"Hayalimdeki polis" adlı kompozisyon yarışmasına katılan liseli öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayallerindeki polisi yazarak ödül kazandılar

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülen ÇOGEP "Okyanusa Düşen Damlalar" projesi kapsamında ilçelerdeki lise öğrencilerine yönelik düzenlenen "Hayallerimdeki Polis" adlı kompozisyon yarışmasında Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Yazıhan ve Yeşilyurt ilçesinde sinema ve sosyal etkinlikler için getirilen 100 öğrenciye yemek ikramı esnasında yarışmada derece yapan öğrencilere tablet bilgisayar, bisiklet ve fotoğraf makinesi hediye edildi. Yazıhan'dan Elif Nur Doğan, Dilek Aslan ve Büşra Gültekin'e, Yeşilyurt İlçesinden ise Hüseyin Kızıldağ, Seray Çekici ve İrem Güneş'e ödüllerini Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaş tarafından verildi.

Odabaş, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Odabaş ve Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürü Mehmet Eskigün çocuklarla birlikte yeyem yiyerek, onları ilçelerine uğurladı.

Bu arada, Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından son 2 hafta içerisinde 600 öğrencinin ilçelerden getirilerek il merkezindeki sosyal etkinliklerle buluşturulduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber