AA ekibine saldırıya 17 yıl hapis istemi

Ankara'da, belediyenin kar temizleme çalışmalarını görüntüleyen AA ekibine saldıran 4 kişi hakkında 17 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AA ekibine saldırıya 17 yıl hapis istemi

Ankara'da 8 Ocak 2013'te belediyenin kar temizleme çalışmalarını görüntüleyen Anadolu Ajansı'nın (AA) gece ekibine saldırıda bulunan 4 kişi hakkında, 17 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Atatürk Bulvarı'nda kar temizleme çalışmalarını görüntüleyen AA gece ekibinde görevli muhabir Durmuş Koçak, kameraman Mertkan Morkoç ve şoför Mehmet Çelebi Öztürk'ün saldırıya uğramasına ilişkin soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı Ersan Yılmaz'ın hazırladığı iddianame, Ankara 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

İddianamede, AA ekibine saldırıda bulunan zanlılar Mehmet Mert, Gökhan Kabasakal, Cihan Kor ve Volkan Kabasakal'ın, "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret", "vücutta kemik kırığı olacak şekilde kasten yaralama", "tehdit" ve "alkollü araç kullanmak" suçlarından 17 yıl 4 aya kadar hapisleri istendi.

Söz konusu olayda, Atatürk Bulvarı'nda kar temizleme çalışmalarını görüntüleyen AA ekibinden Mertkan Morkoç'un burnu kırılmış, Durmuş Koçak ile Mehmet Çelebi de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber