Duvarı delip marketi soydular

Tekirdağ'da bir marketin duvarını delen hırsızlar içerideki 15 bin TL değerinde sigara ve temizlik ürünlerini alarak kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Duvarı delip marketi soydular

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ'da gece saatlerinde İbrahim Varhan'a ait bir markete gelen hırsızlar marketin arka bahçesinden dolanarak duvarı deldi. Bir insanın geçeceği şekilde duvarı delip içeri giren hırsızlar, 15 bin TL değerindeki sigara ve temizlik ürünlerini çalarak kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde marketi açan Varhan, sigaraların yerinde olmadığını ve duvarın deldiğini gören market sahibi durumu polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, hırsızlara ait delil topladı.

Polis ekipleri hırsızların market içinde enerji içeceklerini içip, kuruyemişlerden yediğini belirledi. Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Duvarın delinerek hırsızlık yapılmasına şaşırdığını ifade eden market sahibi İbrahim Varhan, "Sabah geldiğimde marketin soyulmuş olduğunu gördüm. Sigara ve temizlik ürünlerini çalmışlar. 15 bin TL gibi bir zararım var. Arkadan duvarı kırarak içeri girmişler. Bir kuyumcu soygunun da yapılmayacak bir iş. Enerji içeriği içip kuru yemişlerden yemişler." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber