Hırsızlıkla suçlanan şahıs kendisini yakmak istedi

Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan bir kişi, hırsızlıkla suçlanınca kendisini yakmak istedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2013 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlıkla suçlanan şahıs kendisini yakmak istedi

Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan bir kişi, hırsızlıkla suçlanınca kendisini yakmak istedi.

Olay, bu sabah saatlerinde Perşembe merkezde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ortatepe ve Anaç köylerinde yaşanan hırsızlık olayı sonrasında jandarma ekipleri tarafından yakalanan şüphelinin, jandarma ekiplerine verdiği ifadede, "Ben bu işi Yüksel A. ile yaptım" demesi üzerine, jandarma olayın şüphelisi olarak ifadesini almak üzere şahsı gözaltına alarak karakola getirdi. Buradaki ifadesinin ardından serbest bırakılan zanlı, bu durumu gururuna yediremeyince Perşembe Meydanı'nda kendisini yakmak istedi.

Kamyonetinin içine torbalar ile benzin asan Yüksel A., aracın kapılarını da bir birine bağlayarak kendini yakmak istedi. Olay yerine çok sayıda polis gelirken, şahsı eyleminden vazgeçmesi için ikna çabaları başladı. Polisler vatandaşı ikna edemeyince Perşembe Kaymakamı Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Selami Çarkçı ve birçok kişi olay yerine geldi. 2 saat süren ikna çabalarının ardından Yüksel A., kendini yakmaktan vazgeçerek aracı ile olay yerinden uzaklaştı.

Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, "Perşembe'de böyle bir olayın yaşanması bizleri üzmüştür. Ortatepe ve Anaç köylerinde yaşanan bir hırsızlık olayı olmuştur. Hırsızlık olayında yakalanan kişinin kim olduğunu bilmiyoruz ama hırsızlıktan dolayı yakalanan kişi, anlattığına göre, bu ustalıkla geçinen dürüst bir arkadaşımızın ismini vererek, 'Ben bununla beraber bu işi yaptım' demiş. Jandarma bu arkadaşımızı cuma günü ifadesini almak üzere karakola götürmüş. Arkadaşımızın da gururu incinmiş. 'Ben yapmadığım bir işten suçlandım' dedi. Bunu hazmedememiş. Köyde yevmiye ile çalışıp çoluğunun çocuğunun yiyeceğini kazanan bir arkadaşımız. Altında kamyoneti, Ordu'da dairesi, köyünde evi olan bir arkadaşımız. Hırsızlığa tenezzül etmeyecek kadar tanıdığım kadarıyla dürüst bir arkadaşımız. Böyle bir iftiranın kimseye atılmaması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir olay yaşandığı için biz de üzgünüz. Arkadaşımızı ikna ettiğimiz içinde mutluyuz" şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber