Polis memuru kansere yenik düştü

KAYSERİ'de görev yaptığı sırada akciğer kanserine yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk babası 40 yaşındaki polis memuru Alparslan Selimoğlu, memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Nisan 2013 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memuru kansere yenik düştü

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Alparslan Selimoğlu, 20 gün önce fenalaşınca hastaneye götürüldü. Doktorların akciğer kanseri teşhisiyle tedavisine başladığı Selimoğlu, bu sabah Kayseri'de yaşamını yitirdi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Selimoğlu'nun cenazesi, Kayseri'de düzenlenen törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'ne getirildi.

Polis memuru Selimoğlu için ilk olarak Ulu Cami'de cenaze namazı kılındı. Tören alanında ayakta durmakta güçlük çeken ve gözyaşı döken Seval Selimoğlu, ölen eşinin meslektaşları tarafından teselli edildi. Çocukları 8 yaşındaki Fatih ile 5 yaşındaki Semiha da babalarının cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Polis memuru Alparslan Selimoğlu, cenaze namazının ardından Afşin Mezarlığı'na defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber