Şüpheli ölümün ardından dram çıktı

İzmir'de, evinde çıkan yangın sonucu ağır yaralanan 25 yaşındaki Sabri Altındal, kaldırıldığı hastanede iki gün sonra hayatını kaybederken, yapılan otopside karnında çok sayıda bıçak yarası olduğu tespit edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şüpheli ölümün ardından dram çıktı

İzmir'de, evinde çıkan yangın sonucu ağır yaralanan 25 yaşındaki Sabri Altındal, kaldırıldığı hastanede iki gün sonra hayatını kaybederken, yapılan otopside karnında çok sayıda bıçak yarası olduğu tespit edildi.

23 Nisan Salı sabahı Konak İlçesi Yenidoğan Mahallesinde bir evden yükselen dumanları görenler polis ve itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler yangını söndürürken evde bulunan Sabri Altındal ve onu kurtarmak için içeri girdiği belirtilen baba Ali Rıza Altındal'ı vücutlarının çeşitli yerlerinden yanmış halde buldu. Yaralılar ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken polis olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonucu evde kanlı bir bıçak bulundu. Sabri Altındal yangından iki gün sonra hayatını kaybederken, 62 yaşındaki babası Ali Rıza Altındal'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ölen gencin yapılan otopsisinde karın bölgesinde çok sayıda bıçak yarası olduğu belirtildi.

Altındal'ın çalıştığı işyerinden uzun süredir maaş alamadığı, hamile eşinin evi terk ettiği ve bu yüzden hayatına son vermek istediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber