Doktor Başkan, hastaları unutmuyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilçe sınırları içerisinde bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktor Başkan, hastaları unutmuyor

Yaşlıların hayır dualarını almanın, hastalara iyi dilekler iletmenin çok önemli olduğuna inandığını ifade eden Başkan Doğan, "Bizim kültürümüzde yaşlının, düşkünün ve hastanın yanında olmak vardır. Bu bizi biz yapan şeylerden biridir. Bu ziyaretlere önem vermeli, gençleri bu ziyaretleri yapmaları için uyarmalıyız" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği 42 Evlerden tanıdığı İsmet Gencal'ı Şirintepe Mahallesi Güzel Sokak'taki evinde ziyaret etti. Uzun yıllar aynı mahallede oturduğu İsmet Gencal'a komşu teyze diye hitap ettiklerini söyleyen Başkan Doğan, "Komşu teyzemizi yıllar sonra yeniden görmek beni çok mutlu etti. Kendisine Allah'tan acil şifalar dilerim" dedi

İsmet Gencal'ı ziyaretinin ardından Kocaeli TV'nin başarılı isimlerinden Cihan Baylan'ın babası Cemal Baylan'ı Şirintepe Mahallesi Atilla Sokak'taki evinde ziyaret eden Başkan Doğan, Cemal Baylan'a moralini bozmamasını ve güçlü olmasını söyledi. Cemal Kaplan'a her zaman yanında olduğunu hatırlatan Başkan Doğan istediği zaman kendisini arayabileceklerini söyledi.

Başkan Doğan'a hasta ziyaretlerinde İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Mahalle Muhtarı Şuayip Muti eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber