Düğüne giderken, otomobilin altında can verdi

Aydın'da, arkadaşının düğününe giden 41 yaşındaki Hakan Yalçın, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düğüne giderken, otomobilin altında can verdi

Aydın'da, eşi ve iki çocuğu ile birlikte yürüyerek arkadaşının düğününe giden 41 yaşındaki Hakan Yalçın, yolun karşısına geçerken, 38 yaşındaki Tahsin Yüksel'in kullandığı otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi.

Kaza, Aydın-İzmir karayolu kenarında bulunan Ziraatçiler Kavşağı'nda dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Aydın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan işçi 41 yaşındaki Hakan Yalçın, eşi 38 yaşındaki Keziban Yalçın ve çocukları 12 yaşındaki Mürsel Yalçın ile 10 yaşındaki Yiğit Yalçın'ı da yanlarına alarak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere yaya olarak yola çıktı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU

Aydın- İzmir karayolu Ziraatçiler Kavşağı yakınlarında bulunan düğün salonuna ulaşmak için çalışma nedeniyle tek şeride düşürülen yolun karşısına geçmek isteyen Hakan Yalçın'a, Tahsin Yüksel yönetimindeki 09 D 7949 plakalı otomobille çarptı. Eşi ve çocuklarının gözü önünde kanlar içinde kalan Hakan Yalçın'a ilk müdahaleyi sürücü Tahsin Yüksel yaptıktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Yalçın, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi'ne götürülen Tahsin Yüksel, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Hakan Yalçın, bugün Kozdibi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber