AKP milletveliki ayağını kırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2005 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yılbaşı tatili için ailesiyle birlikte Bolu'ya gelen AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Meclis Divan Katibi Mehmet Daniş, tahta kızakla kaymak isterken ayağını kırdı.

AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz'ın davetlisi olarak Bolu'ya gelen AK Parti Çanakkale Milletvekili Meclis Divan Katibi Mehmet Daniş, Manisa Milletvekili Süleyman Turgut ve Osmaniye Milletvekili Mehmet Kastal ve aileleri Bolu Aladağ Köy Hizmetleri Tesislerine yılbaşı tatili için geldiler.

Aileleriyle birlikte tatil yapan milletvekillerinden AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Meclis Divan Katibi Mehmet Daniş, çocuklarıyla birlikte tahta kızakta kaymak isterken kayaya çarparak sağ ayağını kırdı. Ayağı kırılan milletvekiline ilk yardımı Bolu Milletvekili Metin Yılmaz yaptı. Osmaniye Milletvekili Mehmet Kastal Daniş'i sırtına alarak tesislere kadar götürdü. Ayağı kırılan milletvekiline vekil arkadaşları yardım ederek Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne getirdi. Mehmet Daniş'in ilk tedavisi Köroğlu Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra ayağı alçıya alındı.

Meclis'te yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, 6 milletvekili arkadaşını Meclis'in yoğun temposunu atmaları ve aileleri ile birlikte tatil yapmaları için Bolu'ya davet ettiğini belirterek, ''Milletvekili arkadaşlarımın eşleri ve çocukları eğlenirken biz de onlara eşlik etmek için yanlarına gittik. Metin Daniş çocuklarla birlikte tahta kızak üzerinde kayak yapıyordu. Mehmet Daniş, kullanmış olduğu tahta kayağı kayaya çarptı. Daha sonra ayağının kırıldığını söyledi. Bizde yardımına koştuk'' dedi.

Yılmaz, çocukların kayak yaptığı yer ile tesis arasındaki mesafenin uzak ve rampa olduğunu ifade ederek, ''Ayağını kıran Mehmet Daniş'i milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sırtlayarak tesisin olduğu yere kadar getirdik. Olaylar o kadar hızlı bir şekilde gelişti ki ben bile anlayamadım. O kadar uzun ve rampa olan bir yolu nasıl oldu da bu kadar hızlı bir şekilde çıkabildik. yeni yıl öncesinde yaşanan bir talihsiz bir olay oldu'' dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Meclis Divan Katibi Mehmet Daniş, Milletvekili Metin Yılmaz'ın davetlisi olarak Bolu'ya geldiklerini kaydederek, ''Çocuklarımla birlikte eğlenmek istedim. Çocuklarım kayak yaparken benimde onlara eşlik etmemi istediler. Ben çok küçükken gübre torbasının üzerinde kaydım. Ondan başka kaymadığımı söyledim. Buna rağmen kızım benimle kaymak istedi. Ben de kızımı kıramadım. Tahta kızak üzerinde kayarken kayaya çarparak ayağımı kırdım'' diye konuştu. Daniş, 2005 yılının son gününde yaşanan talihsiz bir olayın 2006 yılını etkilemeyeceğini ifade ederek, ''Ayağımı 2005 yılında kırdım. Bu olay 2006 yılında unutulur. Allah bundan büyük acılar vermesin'' dedi.

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Meclis Divan Katibi Mehmet Daniş, tatiline devam etmek için sedye üzerinde tekrar Aladağ Köy Hizmetleri Tesisi'ne gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber