Kampüs Kütüphanesi 24 saat hizmet verecek

Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde bulunan Merkez Kütüphanesi’ni hafta içi 5 günü 24 saat süreyle hizmete açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kampüs Kütüphanesi 24 saat hizmet verecek

Selçuk Üniversitesi akademisyenlerin ve öğrencilerin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini desteklemek amacıyla Alaeddin Keykubat Kampüsü'nde bulunan Merkez Kütüphanesi'ni hafta içi 5 günü 24 saat süreyle hizmete açtı.

Öğrencilerinden ve akademisyenlerden gelen talep doğrultusunda Merkez Kütüphanesi'nin çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Daha önce hafta içi 09.00 - 20.45 saatleri, hafta sonu ise 09.00 - 17.45 saatleri arasında hizmet veren kütüphanede bundan böyle hafta içi her gün 24 saat kesintisiz hizmet verilecek. Hafta sonları ise çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayarak kütüphane 09.00-17.45 saatleri arasında açık kalmaya devam edecek.

Öğrenci ve akademisyen odaklı hizmet ve çalışmaları hayat geçirme gayreti içerisinde oldukların ifade eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Üniversiteler bilim üretilen, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin yürütüldüğü eğitim kurumlarıdır. Öğrencilerimiz ve araştırma faaliyetleri yürüten akademisyenlerimiz günün her saatinde istedikleri bilgiye ve hizmete ulaşabilmeliler. Bu doğrultuda biz de kütüphanemizin hizmet saatlerini yeniden düzenledik. Geçtiğimiz hafta itibariyle başlayan uygulama sayesinde personelin çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Böylelikle kütüphanemiz 24 saat hizmet vermeye başladı. Envanter açısından Türkiye'nin en zengin kütüphanelerinden birine sahibiz. Kütüphanemizden sadece öğrencilerimiz değil isteyen tüm vatandaşlarımız da günün 24 saati faydalanabilir” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber